A Kelemente-lakópark

2020.07.25: A tetőtér szigetelése is elkészült! 

 

 

2020.07.13.:

Az Esztrich betonréteg is a helyére került. A meleget az alatta megbújó padlófűtés fogja biztosítani.

2020.06.30.:

2

 

 

2020.02.17.: A tetőtér is látványosan alakul. 

 

2020.02.02.: Készül a tetőszerkezet, minden a terv szerint halad. Még néhány lakás keresi első tulajdonosát! 

 

2019.12.02: Az építkezés jelenlegi állapota:

 

16 gyönyörű lakás épül Fertőd-Eszterháza páratlan szépségű területén, a Fertő-táj világörökség részén, a Kelemente-patak partján.

Az ingatlanegyüttes magán hordozza a fertő-parti építészet jegyeit, melyhez fertődi születésű építész-tervezőnk ragaszkodott.

A zöldövezetben megépülő lakások szinte mindegyikéből erdős, fás területre láthatunk, s a fákon túl az Esterházy-kastély tűnik fel a teraszokon, erkélyeken megpihenő lakók előtt.

A lakás-tulajdonosok a városközpont, az önkormányzat, bankok, kávézó, pékség, bolt közelségét élvezhetik, de otthonuk elhelyezkedése a nyugodt pihenést és a felhőtlen ébredést is biztosítja egyben.

 

 

 

A lakások mindegyikének tájolásánál arra törekedtünk, hogy a benapozott órák száma a lehető legmagasabb legyen, így a lakások világosak és melegek lesznek, ami energia-igényüket is kedvezően befolyásolja.

A tervezés során fontos szempont volt, hogy mindegyik lakás rendelkezzen terasszal, vagy éppen erkéllyel, tetőterasszal. Mindezek mellett a lakásokhoz tartozó zárt parkolókban a lakástulajdonosok saját járművüket biztonságban tudhatják, és a nem napi használatú dolgaikat pedig a lakások mellett lévő tárolókban helyezhetik el.

A lakások méretezésénél a legfőbb szempont az volt, hogy élhető nagyságú tereket hozzunk létre, emellett persze gondoltunk a CSOK-ot igénybe venni kívánókra is.

Az ingatlanokat legalább fűtéskész állapotban értékesítjük, de – igény szerint – lehetőséget biztosítunk a kulcsrakészen történő megvásárlásra is.

Az egész építkezés során fontos szempontnak tartjuk, hogy a meglévő környezetet minél kisebb mértékben károsítsuk, az ott élő fákat szeretnénk megtartani, helyettük és melléjük újakat ültetni. Azaz szeretnénk, ha minél kisebb ökológiai terhelés érné a területet a munkálatok során.